Muzičke Želje

Radio KOPICE zadržava pravo da:

Ne emituje muzicku želju (ukoliko se ne uklapa u muzicku koncepciju radija)

Zatraži zamenu pjesme, ukoliko u svojoj fonoteci ne posjeduje istu

Ne emituje jednom korisniku sajta više uzastopnih muzickih želja

Ne emituje istu pjesmu u najmanjem vremenskom rasponu od 60 minuta

Ne emituje muzicku želju korisniku koji vredja ili ugrožava drugog korisnika ovih usluga

Željenu pjesmu sam porucio i nakon sat vremena još nije emitovana. Da li cete je pustiti?
Pre nego što dodate pjesmu na našu playlistu, proverite da li je ona vec emitovana u poslednjih 10 pjesama na pocetnoj strani. Vodi se racuna da jedna pjesma ne bude ponovljena u roku od 60 minuta. Ukoliko je emitovana, sam sistem stavlja na cekanje vašu pjesmu do isteka 3 sata od njenog poslednjeg emitovanja.

Dodao sam 5 pjesama za emitovanje, a vi ste mi pustili samo 3. Da li cete emitovati i ostale moje narucene pjesme?
Sa jednog racunara moguce je dodati 3 pjesme u roku od sat vremena. Ukoliko ste narucili više od 3 pjesme u roku od 60 minuta, svaku sledecu sistem stavlja na cekanje. Sledece tri pjesme emitovace se u sledecem satu i tako redom.

Pjesma, koju sam narucio, nije emitovana u poslednja 3 sata, a ja sam je narucio pre sat vremena i još je niste pustili.
Šta se dešava sa mojom muzickom željom?
Vrijeme cekanja na pjesmu za emitovanje zavisi od broja narucenih pjesama. Nekada se dešavalo da na sistemu ceka 50 pjesama. Onda treba biti strpljiv. Ali vrlo cesto se dešava, da nakon narucivanja pjesme, odmah sledeca bude vaša!

Ne mogu da se setim tacnog naziva pjesme koju želim da cujem. Šta da radim?
Ukoliko se ne sjecate tacnog naziva omiljene pjesme slobodno napišite dio iz te pjesme, refren, stih, ili nas kontaktirajte nas putem e-mail adrese radiokopicebih@gmail.com ili putem kontakt strane na našem sajtu. Mi cemo je 99% pronaci, i pustiti je specijalno za vas.